Home | Newsletter | Archive | Crnogorski | English
     
  O nama  |  Proizvodi  |  Usluge  |  Reference  |  Brendovi  |  Kontakt  
     

 

 
 
 

Idejna rješenja

   

Kod kuće je najljepše! Dome slatki dome! Srce je tamo gdje je dom!
I brojne druge izreke podsjećaju nas da najviše volimo biti kod kuće. A kad nešto jako volimo, prema tome se odnosimo s posebnom pažnjom, brinemo se i pazimo, unoseći veliki dio sebe. Tako i uređenje doma govori o nama i našem stilu života.
Vatromet boja ili crno-bijeli svijet – to stvar je osobnog osjećaja.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili ste jednostavno rodjeni za neke druge poslove, prepustite nama brigu o tome kako će izgledati Vaš životni ili poslovni prostor. Kažite nam šta volite: retro, chic, stroge moderne linije, razigrane boje i oblike, shabby chic.... svaki stil ćemo dobro osmisliti i dopuniti ga detaljima koji će ga naglasiti i dati mu osobni pečat i što je najvažnije, ugođaj doma.

 
     

Postavljanje tapeta

   

Tapete su vratile svoju reputaciju.
Rijetki su ih imali u svojim domovima, a sada su zvanično vraćene u domove i još uvijek su na dobrom glasu.
Dolaze u mnogo različitih stilova i uzoraka, od cvjetnih, geometrijskih do onih sa prugama. Napretkom tehnologija u tehnikama štampanja i dolaskom novih generacija dizajnera, zidovi sa uzorkom su ono što morate imati u svom domu. Evo šta trebate znati prije konačne odluke o kupovini tapeta.
Ukoliko volite tradicionalne tapete, blago vama. Mnogo kompanija koje se bave tapetama su oživjele svoje stare uzorke i prilagodile ih 21. stoljeću.
Ako su vam se svidjele tapete sa upadljivim uzorcima i ukoliko želite znati zašto neke koštaju više nego druge, dobro bi bilo da znate kako se one proizvode. chic.... svaki stil ćemo dobro osmisliti i dopuniti ga detaljima koji će ga naglasiti i dati mu osobni pečat i što je najvažnije, ugođaj doma.

 
     

Šivenje i postavljanje zavjesa i draperija

   

Naš široki asortiman obuhvata zavese I draperije svetskih brendova, koje omogućavaju jedinstvena rešenja u dekoraciji enterijera, kao i sve savremene mehanizme za nošenje zavesa i draperja. Pored prodaje imamo i uslugu namenskog šivenja i montaže po sistemu ključ u ruke, kao I konsultaciji u odabiru same boje I materijala od strane našeg enterijeriste .

 
     
 
 
 
 

 

Mapa Sajta
O nama
Proizvodi
Usluge
Reference
Brendovi
Kontakt

 

 

Contact Info
Contessa enterijeri
Serdara Jola Piletica 27,
Podgorica
Tel: +382 (0)20 290 451
Mob: +382 (0)69 064 745, +382 (0)69 317 159

 
 
 
 
  © Copyright 2014 www.contessamne.com | All rights reserved